Heftafel

Heftafel in voorraad bij Beerepoot. Meer dan 300 nieuwe & gebruikte heftafels.

Wij kopen met grote regelmaat tweedehands heftafels in, soms met 50 stuks tegelijk. Wij hebben op dit moment meer dan 300 nieuwe en gebruikte heftafels in voorraad van onder meer de volgende merken: ‘Büter’, ‘Lödge’, ‘LTF’, ‘Marco’, ‘Trepel’ & ‘Bolzoni’. Er zijn verschillende uitvoeringen, waaronder: dubbelscharend, laagbouw & pneumatisch. Mochten wij niet over een heftafel beschikken in de door u gewenste specificaties, dan kunnen wij eventueel een nieuwe heftafel aanbieden. Neem contact met ons op als u daarover vragen heeft.

Heftafels met een hefcapaciteit tot 10000 kg

Wij hebben veel standaard productieheftafels in voorraad. Het hefvermogen is in veel gevallen 1000 kg. Hiernaast hebben wij speciale varianten beschikbaar met een hefvermogen tot maximaal 10000 kg.

Bijvoorbeeld deze heftafel >

Standaard-heftafel
Heftafel

Laagbouw heftafels

Regelmatig biedt een laagbouw heftafel voordelen, bijvoorbeeld wanneer een heftafel niet in een put geplaatst kan worden. Wij hebben diverse laagbouw heftafels in voorraad, eventueel met uitsparing t.b.v. een handpallettruck. Ook hebben wij een compleet in RVS uitgevoerde heftafel beschikbaar.

Bijvoorbeeld deze Hymo heftafel >

Heftafel-laagbouw
Heftafel-laagbouw-pompwagen

Dubbelscharende heftafels

Wij beschikken over diverse heftafels met een dubbel horizontaal scharenstel. Dit is ideaal wanneer lange lasten verwerkt moeten worden. Ook hebben wij varianten met een dubbel verticaal scharenstel beschikbaar, bijvoorbeeld geschikt voor het bereiken van een verdiepingsvloer.

Bijvoorbeeld deze Marco heftafel >

Heftafels-dubbelscharend-horizontaal
Heftafels-dubbelscharend-verticaal

Een heftafel van 'Beerepoot'?

Zoals hierboven omschreven leveren wij standaard en speciale heftafels. In alle gevallen geldt dat de door ons geleverde heftafel in de werkplaats voor onze klanten technisch & optisch keurig in orde wordt gemaakt. Ze zijn altijd voorzien van:

  • Onderrandbeveiliging
  • Slangbreukbeveiliging
  • Noodstopvoorziening
  • Werkvergrendeling

Naar de aanbodpagina >

Heftafel-Beerepoot

Dubbelscharende heftafel van ‘Beerepoot’?

De vraag naar dubbelscharende heftafels is vrij groot. Wij hebben er altijd een aantal in voorraad. Hiernaast een voorbeeld van een dubbelscharende heftafel.

  • Beschikbare merken: o.a. ‘Translyft’, ‘Marco’, ‘Trepel’, ‘Hymo’
  • Groot hoogtebereik met compacte platformafmetingen
  • Hefcapaciteit tot 3000 kg
  • Hoogtebereik tot 3100 mm

Actueel aanbod heftafels >

Dubbelscharende heftafel

Het loopt op rolletjes bij

Beerepoot logo