Rolbanen-in-vele-soorten-en-maten-leverbaar

Rolbanen

Nieuwe en gebruikte rolbanen en meer...

Wij hebben in totaal meer dan 30000 m² overdekte opslagruimte. We beschikken over talloze bandtransporteurs in alle soorten en maten. Ook hebben wij meer dan 200 gebruikte heftafels in voorraad. Daarnaast hebben wij nieuwe en gebruikte rolbanen in veel verschillende uitvoeringen direct uit voorraad beschikbaar. U kunt bij ons terecht voor zowel zwaartekracht- als aangedreven rolbaan, maar ook hebben wij een enorme verscheidenheid aan rolbaanbochten en rolbaanwissels. Harmonica-rolbaan & wieltjesbanen kunnen wij ook nieuw en gebruikt uit voorraad leveren. Levering direct uit voorraad is onze kracht, maar maatwerk is voor ons ook geen enkel probleem. Wij stellen regelmatig complete tweedehands transportsytemen samen.

Rolbaan - niet aangedreven

Ons assortiment gebruikte niet aangedreven rolbaan is behoorlijk groot. Daarnaast maken wij ook typen niet aangedreven rolbanen nieuw.

Aanbod niet aangedreven rolbaan >

rolbaan
zwaartekracht-rolbaan

Rolbaan - aangedreven

Naast niet aangedreven rolbanen kunt u ook bij ons terecht voor aangedreven rolbaan. Rolbaan t.b.v. pakjes & doosjes, maar ook palletrolbaan en rolbanen voor containertransport.

Aanbod aangedreven rolbaan >

pallet-rolbaan
Aangedreven-rolbaan

Rolbaanbochten

Naast zwaartekrachtrolbaan en aangedreven rolbanen hebben wij veel rolbaanbochten in voorraad.

Aanbod rolbaanbochten >

rolbaanbocht
rolbaanbocht-beerepoot

Rolbaan van ‘Beerepoot’?

Voor nieuwe rolbanen bent u bij ons aan het juiste adres. Niet aangedreven rolbaan voor pakjes & doosjes hebben wij altijd in ruime mate beschikbaar. Wij kunnen dan ook vaak direct uit voorraad leveren. De standaard rolbaan die wij fabriceren heeft solide frameprofielen (elektrolytisch verzinkt) en kwalitatief hoogwaardige rollen.

Het loopt op rolletjes bij

Beerepoot logo