Vacature allround monteur

Jij bent het liefst altijd technisch bezig. Jij draait je hand niet om voor reparaties en je geniet ervan machines en transportinstallaties gereed te maken voor levering. Als je werkt aan de realisatie van een nieuw transportsysteem, dan ben jij lekker aan het werk. Past dit helemaal bij jou? Dan ben jij misschien wel de allround monteur die wij zoeken.

De ideale allround monteur

Lekker aan het werk zijn, dat is wat wij graag doen. Samen de beste machines leveren aan onze klanten is onze uitdaging elke dag. Daar je best voor doen verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

  • beschik je over grote technische kennis;
  • kun je zelfstandig en efficiĆ«nt werken ;
  • ben je proactief, positief en secuur;
  • heb je ervaring met diverse lasmethoden;
  • heb je bij voorkeur kennis van elektrotechniek.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in onze werkplaats waar jij samen met het team elke dag werkt aan verschillende projecten. Zoals het klaarmaken van machines of een compleet transportsysteem uit gebruikt of nieuw materiaal. Regelmatig gaat het ook om een combinatie van nieuwe en gebruikte onderdelen. Jouw werk doe je zelfstandig, maar altijd in overleg met onze werkplaatschef. Bij ons werken vakmannen en zo zien wij jou ook. Het werk bij ons is afwisselend, daardoor is geen dag hetzelfde.

Wie wij zijn & wat wij doen

Wij zijn een familiebedrijf met een rijke historie waar we trots op zijn. In 1963 hebben de broers Beerepoot het bedrijf opgericht. De kracht van samenwerken met familie heeft Beerepoot gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. De tweede generatie zorgt samen met een solide en sterk team voor beweging in elke branche door het leveren van betaalbare logistieke oplossingen.

Beerepoot is specialist in nieuwe en zo goed als nieuwe bandtransporteurs, rollenbanen en complete transportinstallaties. Met een team van 25 mensen werken we elke dag gemotiveerd en gedreven aan de beste oplossingen op maat voor onze klanten. Vakmanschap, verantwoordelijkheid nemen en vooral plezier in je werk staan centraal bij Beerepoot BV.

Wat wij jou kunnen bieden

Jij ziet jezelf al werken bij Beerepoot, dat lijkt je wel wat. Wij zetten nog even al onze plussen op een rijtje:

  • een uitstekend salaris;
  • gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • afwisselend en uitdagend werk;
  • volop kansen om je te ontwikkelen;
  • een stabiel en positief team waar jij onderdeel van wordt;

Solliciteer snel!

Ben jij onze nieuwe allround monteur? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt mailen naar werken@beerepoot.nl. Of gebruik onderstaande formulier.

SOLLICITEER NU
Beerepoot logo