Beerepoot B.V.

/

Specialist in bandtransporteurs, rollenbanen en complete transportinstallaties

Beerepoot BV is specialist in nieuwe en zo goed als nieuwe bandtransporteurs, rollenbanen en complete transportinstallaties. In 30.000 m² overdekte opslagruimte staat onze voorraad goederen geordend en duidelijk overzichtelijk opgesteld. 25 medewerkers houden zich fulltime bezig met het leveren van maatwerk voor onze klanten.

Levering direct uit voorraad is één van onze sterke punten. Daarnaast doen wij aan verhuur en construeren wij compleet nieuwe systemen. Wij bieden nieuwe machines aan tegen concurrerende prijzen en gebruikte in nieuwstaat verkerende machines voor vaak een fractie van de nieuwprijs. Voor onderdelen, waaronder transportbanden en elektromotoren, kunt u ook bij ons terecht!

Wanneer u een offerte-aanvraag doet, heeft u de offerte vaak dezelfde dag nog in huis. Daarnaast zijn wij in staat korte levertijden te hanteren en beschikken wij over een eigen vervoersdienst, wat onze flexibiliteit vergroot! Bovendien wordt de montage indien gewenst eveneens door ons verricht en staat onze servicedienst paraat in geval van nood.

U kunt bij ons terecht voor één lopende band, maar ook voor een compleet transportsysteem!

Beerepoot logo