Rollenbanen

Nieuwe en gebruikte rollenbanen en meer...

Onze overdekte opslagruimte beslaat in totaal 30000 m². Naast kilometers gebruikte bandtransporteurs in alle soorten & maten & framekleuren beschikken wij over meer dan 200 heftafels. Maar ook hebben wij een enorme verscheidenheid aan nieuwe en gebruikte rollenbanen in voorraad. Wij kunnen in veel soorten en maten leveren, zowel zwaartekracht als aangedreven. Ook hebben wij veel rollenbaanbochten in voorraad en een vrij groot ->aantal roterende rollenbaanwissels. Harmonica-rollenbanen & -wieltjesbanen kunnen wij nieuw en gebruikt leveren. Onze kracht is dat wij vaak direct uit voorraad kunen leveren, maar maatwerk is voor ons ook geen enkel probleem. Complete transportsystemen kunnen wij naar wens samenstellen. Onderstaand een overzicht van door ons leverbare rollenbanen.

Rollenbaan - niet aangedreven

Ons assortiment gebruikte niet aangedreven rollenbaan is behoorlijk groot. Daarnaast maken wij ook typen niet aangedreven rollenbanen nieuw.

Aanbod niet aangedreven rollenbaan >

rollenbaan
zwaartekracht-rollenbaan

Rollenbaan - aangedreven

Naast niet aangedreven rollenbanen kunt u ook bij ons terecht voor aangedreven rollenbaan. Rollenbaan t.b.v. pakjes & doosjes, maar ook palletrollenbaan en rollenbanen voor containertransport.

Aanbod aangedreven rollenbaan >

pallet-rollenbaan
Aangedreven-rollenbaan

Rollenbaanbochten

Naast zwaartekrachtrollenbaan en aangedreven rollenbanen hebben wij veel rollenbaanbochten in voorraad.

Aanbod rollenbaanbochten >

rollenbaanbocht
rollenbaanbocht-beerepoot

Nieuwe robuuste rollenbaan van ‘Beerepoot’?

Naast rollenbaan voor pakjes & doosjes maken wij ook meer robuuste rollenbanen, zowel zwaartekracht als aangedreven. Hiernaast twee voorbeelden van beschikbare rollenbaan.

Aanbod rollenbaan >

Nieuwe rollenbaan
Nieuwe robuuste rollenbaan

Rollenbaan van 'Beerepoot'?

Sinds jaar en dag maken wij nieuwe rollenbanen. De nadruk ligt op zwaartekrachtrollenbaan, maar ook aangedreven rollenbaan kunnen wij voor u samenstellen. Wij hebben honderden meters nieuwe rollenbaan in voorraad, voor zowel pakjes & doosjes als bijvoorbeeld rollenbanen voor pallets. Daarnaast kunnen wij zware rollenbanen leveren voor bij een afkortzaag of rollenbaan voor het transport van vaten. Nieuwe aangedreven palletrollenbaan kunnen wij ook fabriceren. De standaard typen kunnen wij direct uit voorraad leveren. Maatwerk is ook geen enkel probleem. De rollenbanen die wij leveren hebben solide frames (vaak elektrolytisch verzinkt) en kwalitatief hoogwaardige rollen. Onderstaand een foto van het standaard type en de voordelen en uitvoeringen op een rijtje:

  • Solide frames (U-profielen 25 x 70 x 25 x 3 mm koudgewalst, elektrolytisch verzinkt)
  • Topkwaliteit rollen
  • Segmentlengte : 3000 mm
  • Beschikbare baanbreedtes : 400, 500 & 600 mm
  • Rollen : PVC (Ø 30 + Ø 50 mm) & stalen rollen (Ø 50 mm)
  • Rolafstanden : h.o.h. 52, 75 & 100 mm (bij Ø 50 mm), h.o.h. 35 mm (bij Ø 30 mm)

Aanbod rollenbanen >

rollenbaan-rollenbanen

Het loopt op rolletjes bij

Beerepoot logo